Mei Vakantie 2013 Marpessa Vip bezoeken

Vakantiehuis kopen in Turkije

Turkije is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een razend populaire vakantiebestemming. Als je vaker dit warme land wilt bezoeken en behoefte hebt aan een eigen woning, kun je een vakantiehuis in Turkije kopen. 

Voor de mensen die tijdens hun vakantie in het geliefde Turkije op zoek zijn naar wat rust en privacy is een eigen vakantie stekje ideaal. Doordat er sprake is van ruimte en comfort, voel je je meer dan thuis in het land van zon, zee en strand.

Wij organiseren een bezichtigingsreis in de Meivakantie 2013 naar ons nieuw project Marpessa Vip.

Klik hier om u in te schrijven voor de bezichtigingsreis.

Begin 2014  zal de complex opgeleverd  worden.

Met nu aan het begin van het project een ruimer keus,  je kan de prijs, grootte en ligging, indeling van het huisje helemaal zelf bepalen.

Schrijf u zich nu in want mensen die nu beslissen, hebben de beste keus uit beperkt aanbod en betalen de beste prijs dan  bij gebruikelijke verhogingen bij stapsgewijze voltooiing oplevering van de volledige bouw. (gem 35%).

Daarnaast zijn er zeer aantrekkelijke betalingsmogelijkheden via  de Turkse banken  25% ineens de rest in termijnen vanaf 99 euro,-per maand afhankelijk van de  hoogte van de lening.