Beste Top 5 van Turkije in eigen Categorie

Marpessa vip prijsWij zijn erg trots dat we geselecteerd zijn voor de top 5 van Turkije voor de beste projecten in eigen categorie

Om dit gevoel te kunnen beleven hebben we jarenlang zorgvuldig gewerkt en milieu bewust,natuur beschermd, duurzaam met het oog op een droom die werkelijkheid wordt onze strategie op kwaliteit en exclusiviteit gericht. Een Regio die een blauwe vlag heeft ontvangen en op deze prachtige plek waar we Marpessalife 2011-2012, Marpessaboutique 2012-2013 en Marpessavip 2013-2014 hebben gebouwd. Waar nu heel veel gezinnen genieten van het leven, levensgenot is niet in prijs bepaalbaar, gezondheid onbetaalbaar

Wij danken iedereen die voor marpessa projecten hebben gekozen, dankzij uw bevindingen zijn we zover gekomen en hierbij wil ik natuurlijk ook iedereen bedanken die samen met ons hebben gewerkt om dit alles te kunnen realiseren.

Goksan ins en de hele organisatie geweldig werk

Dank jullie wel

Wij  heten u hartelijk welkom om  zelf een kijkje te nemen bij onze projecten.