Bezichtigingsreis

Als u overweegt een woning in het buitenland te kopen is het belangrijk om eerst zelf ter plaatse te kijken. Wij bieden u de mogelijkheid om Marpessa Life met eigen ogen te aanschouwen.

Samen met een (Nederlands en Turks sprekende) adviseur van Marpessa Life Services bekijkt u het project, de locatie en omgeving. Op de bouwplaats zal een medewerker van de aannemer aanwezig zijn om al uw vragen met betrekking tot het project te beantwoorden. Ook zal er voldoende tijd zijn om het strand, musea of andere bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van het heerlijke klimaat.

In overleg met u verzorgen wij de vliegreis, transfers en uw verblijf in hotel of appartement. U vliegt vanaf luchthaven Schiphol of Düsseldorf rechtstreeks naar het vliegveld van Adana.

De bezichtigingsreis duurt minimaal drie dagen en kan eventueel gecombineerd worden met een (korte) vakantie. Natuurlijk kunt u een dergelijke reis ook combineren met een bezoek aan andere projecten, en afhankelijk van uw wensen, met of zonder begeleiding van onze adviseur.

De koop van een woning in het buitenland zal voor veel mensen een spannende zaak blijven, maar met onze begeleiding en uw deelname aan de bezichtigingsreis zult u een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Als u vragen heeft of binnenkort wilt deelnemen aan een bezichtigingsreis, dan kunt u dit aan ons melden met onderstaand contactformulier .

info@marpessalifeservices.nl